One!

One!
Dat staat op het rompertje die dit jongetje droeg tijdens zijn eerste verjaardagsfeestje. Dit keer hadden de ouders zelf kleding meegenomen, maar ik heb in mijn studio ook hele leuke setjes kleding om te gebruiken tijdens een cakesmash. Rompertjes met Nijntje, Snoepie, of met vlinderstrikje en bretelletjes.
Voor meisjes heb ik leuke petticoatjes in roze en natuurlijk ook rompertjes in verschillende kleuren en maten.
Hét feestje voor dit mooi mannetjes was heel gezellig.
Mijn studio had ik versierd met blauw en groene ballonnen/slingers en een wit tentje…en ik gaf een oude stoel een nieuw kleurtje dat weer prachtig paste bij zijn outfit…De cakesmash was een succes en de uitnodigingskaartjes konden snel per post verstuurd worden.

DE UITNODIGINGSKAART VOOR VRIENDJES EN VRIENDINNETJES, OPA’S EN OMA’S TANTES EN OOMS…